Squash-parmesanbrød med sesam og spidskommen

8930

1 stk.

Danmark

 

150 g mel

150 g grahamsmel               

2 tsk. bagepulver

1 tsk. salt

1 tsk. stødt spidskommen

225 g revet squash

1 dl olie         

2 sammenpiskede æg          

3 spsk. mælk

50 g revet parmesanost

2 tsk. sesamfrø

 

Beklæd en sandkageform med bagepapir og smør bunden. Stil ovnen på 180G. Kom mel, grahamsmel, bagepulver, salt og spidskommen i en skål. Riv squashen og kom den i. Pisk æg, mælk og halvdelen af osten sammen i en skål og rør det hurtigt i squashblandingen.

 

Hæl dejen op i formen og drys med resten af osten og sesamfrø.

 

Stil formen i ovnen i ca. 40-45 min. - prøv at stikke en strikkepind i brødet, hvis dejen ikke hænger ved, er brødet færdigt.