Brunsvigerstang med kanel og puddersukker

1542

1 stk.

Amerika

 

250 g mel

100 g smør

1 æg

2 spsk. sukker

25 g gær

Ca. 1 dl. lunken mælk

 

Fyld:

100 g smør

100 g mørk puddersukker

1 stor spsk. kanel med top

 

Smørret hakkes ud i melet med sukker, heri ægge og gæren, der røres ud i det lunkne mælk, hældes i dejen, der æltes sammen – evt. mel lidt ekstra mel.

 

Hæver lunt i 20-25 min. Æltes om og rulles ud til et bredt bånd, der lægges oven på en smurt plade (bagepapir). Herpå smøres det rørte fyld – et lille stykke fra kanten.

 

Hæver kun i 5 min. og bager derefter i en varm ovn ved 220G på nederste rille i 20-25 min. Afsvaler på en rist og skæres derefter i firkanter i passende størrelse.