Butterdej med kanelsukker

8888

Ca.15 stk.

Danmark

 

1 stykke udrullet butterdej (optøet, ca. 20x25 cm)

1 æg (sammenpisket)

2 spsk. stødt kanel

2½ spsk. sukker

 

Hvis butterdejen ikke er udrullet, så rul ud 2-3 mm tykt i et stykke på ca. 24x25 cm. Pensl med æg og drys med kanel og sukker. Fold dejen sammen - fold fra hver side mod midten, så kanel og sukker er

„pakket ind". Pensl dejen med æg og fold igen sammen, så dejen er 5 cm bred.

 

Skær den ud i skiver på ca. 3 mm og læg dem på højkant på bagepapir - dejen hæver ud til siden og får form som æselører.

 

Sæt bagepladen i midten af en 225G varm ovn 12-15 min., til wienerbrødene er sprøde. Afkøl på bagerist.

 

Opbevares i lufttæt dåse eller beholder.