Julekrans med kanel og tesukker

1414

1 stk.

Danmark

 

50 g margarine

4 dl. hvedemel

25 g gær

1 dl. mælk

2 spsk. sukker

½ tsk. salt

1 æg

 

Fyld:

100 g blødgjort margarine

1 ¼ dl. sukker

1 tsk. kanel

 

Pynt:

Æg til pensling

Tesukker

 

Margarinen smuldres i melet. Mælken lunes og gæres røres ud heri. Alle ingredienserne blandes og æltes til dejen er ensartet.

 

Ovnen tændes på 200G. Dejen udrulles til en aflang firkant, ca. 15 cm. bred. Fyldet røres sammen og fordeles på dejen. Denne rulles sammen på den lange led og lægges med sammenføjningen nedad i en smurt randform.

 

Stilles til hævning i 15 min. Kransen pensles med æg og drysses med tesukker. Bages ved 200G i ca. 15 min. Afkøles.