Snegle med remonce og romglasur

7198

12 stk.

Danmark

 

50 g gær

100 g smør eller margarine

1 dl mælk

4 spsk. sukker

½ tsk. salt

1 æg

Ca. 300 g mel - 5 dl

 

Fyld:

100 g smør eller margarine

100 g farin

½ spsk. kanel

Æg til pensling

 

Romglasur:

Flormelis og rom eller romessens

 

Smelt smørret og rør det sammen med mælken. Lad det blive fingervarmt og udrør gæren heri. Tilsæt de øvrige ingredienser til dejen og ælt den godt sammen. Stil den til hævning på et lunt sted i en halv time.

 

Rør fyldet sammen. Rul dejen ud til en plade, 30 x 30 cm. Kom fyldet på og rul sammen til en roulade. Skær rouladen i 12 snegle. Lad dem efterhæve i 10-12 min. på bagepladen.

 

Pensl med æg og bag ved 225G i 8-10 min.

 

Kom glasur på sneglene, når de er bagt.

 

BEMÆRKNINGER:

 

Fryse-egnede