Omelet med rosiner og valnødder

12595

4 pers.

Danmark

 

1 tsk. hvedemel

4 spsk. mælk

Reven skal af ½ citron

100 g valnøddekerner (ca. 2½ dl)

1 knivspids safran

1 stk. hugget sukker

4 æg

Smør eller margarine til fadet

50 g rosiner (1 dl)

 

Pisk melet ud i mælken og lad det få et opkog. Lad det svale af. Riv citronen.

 

Mal nødderne. Stød safran og sukker i en morter. Bland 2/3 af nødderne, safran, mælke-blanding og citronskal. Skil æggene. Pisk hviderne helt stive. Rør æggeblommerne i blandingen, én ad gangen.

 

Vend forsigtigt de stiftpiskede hvider i.

 

Smør et ovnfast fad og hæld dejen i.

 

Bag ca. 30 min. ved 200G.

 

Drys med rosinerne og resten af nødderne og server.