Ananas-bananis med chokolade og citronsaft

7051

6-8 pers.

Danmark

 

2 dl piskefløde

3 spsk. sukker

1 moden banan

1½ dl hakket ananas

2 spsk. citronsaft

l L. vaniljeis

50 g mørk chokolade

 

Pynt:

Friske jordbær el. andre frugter

 

Pisk fløden og bland sukkeret i. Mos bananen og rør den i flødeskummet sammen med velafdryppet hakket ananas og citronsaft.

 

Læg isen i køleskabet, til den er 1idt blød. Rør fløde/frugtblandingen sammen med isen og fyld det i en randform. Frys isen i mindst 4 timer.

 

Inden serveringen dyppes formen et øjeblik i varmt vand og isen vendes ud på et fad. Smelt chokoladen og hæld den over isen i en tynd stråle.

 

Server isen med friske bær eller udskårne frugter.

 

BEMÆRKNINGER:

 

Smager godt.

 

Der blev 6 portionsforme.

 

Jeg hakkede chokoladen og blandede den sammen med de andre ingredienser i ismaskinen.