Coupe Colas med kaffelikør og hasselnøddeis

12786

4-6 pers.

Danmark

 

70 g fint hakkede, ristede hasselnødder

85 g stødt melis

1½ dl piskefløde

2½ dl sødmælk

2 æggeblommer

 

Brug to skåle.

 

Bland sødmælk, sukker og æg i den ene skål.

 

Pisk piskefløden til den er næsten stiv i den anden skål.

 

Bland æg-, sødmælk- og sukkerblandingen i flødeskummet.

 

Rør hasselnødderne i massen.

 

Tænd for ismaskinen, og hæld blandingen is skålen gennem åbningen i låget.

 

4-6 dessertskåle eller asietter

4-6 spsk. kold karamelsauce blandet med 2 spsk. kaffelikør eller Marsala

2 spsk. grovhakkede hasselnødder            

½ spsk. fint hakket ingefær  

1 ¼ dl usødet flødeskum

4-6 isvafler    

 

Anret desserten.