Coupe Green Delight med Creme de Minthe og lime

12788

4-6 pers.

Danmark

 

400 kiwifrugt

1 spsk. citronsaft

1 dl vand

100 g stødt melis

 

Sukkersirup:

Bland sukker og vand i en gryde, og lad blandingen koge i 2 minutter.

 

Lad siruppen afkøle til stuetemperatur (ca. 20G.).

 

Skræl kiwifrugterne og purer dem. Fjern evt. kernerne ved at presse blandingen gennem en si. Bland de mosede kiwifrugter og citronsaften med siruppen.

 

Tænd for ismaskinen, og hæld blandingen i skålen gennem åbningen i låget.

 

Kiwi sorbet

4-6 dessertskåle eller asietter

2-3 spsk. Creme de menthe eller Kiwilikør eller grøn Curagao eller pebermyntesirup

1 kiwifrugt i skiver

1 lime i skiver

8-12 grønne eller røde cocktailbær

Nogle friske mynteblade

1 ¼ dl halvsødet pisket creme fraiche

 

Anret desserten.