Indbagt is i orlydej og pandekager

7057

4 pers.

Danmark

 

500g mel

1 æg

4 dl. øl

2 dl. lunken vand

1 dl. olie

Sukker

Vanille

Lidt salt

4 stiftpiskede hvider

 

Pandekager

 

Is i portionsblokke

 

Friture

 

Ingredienserne blandes, og hviler i en time, hvider piskes stive og vendes i lige før brug.

 

En god, meget fast, - 18 grader - meget vigtigt - vanilleis skæres i blokke af 5x5x3 cm. – ikke mindre.

 

Pakkes ind i pandekager og fryses.

 

Pakkerne vendes i orlydej og frituresteges.

 

Serveres evt. med råsylte frugt eller syltetøj.

 

BEMÆRKNINGER:

 

Smager dejligt.

 

Lad være med at købe de dyre iser, de fryser ikke helt, så når de kommer i frituren, så ser skallen lækker ud men isen er smeltet og det er ikke meningen.