Pebermynteis med chokolade og kaffe

5354

4 pers.

Danmark

 

3 æggeblommer

3 spsk. florsukker

1 dl. stærk kaffe

4-5 fyldte chokolader med pebermyntecreme - After eight

3 dl. piskefløde

½ dl. reven mørk chokolade

 

Pisk æggeblommerne godt med sukker. Hæld blandingen i en gryde sammen med kaffen og lad det varme langsomt op under piskning. Rør eller pisk hele tiden til det begynder at jævne. Tag derefter gryden fra varmen.

 

Kom de fyldte chokolader i og pisk til de er smeltede. Lad cremen afkøle.

 

Pisk fløden stiv og bland den forsigtigt i cremen.

 

Hæld desserten i en skyllet form eller i portionsskåle.

 

Sæt formen i fryseren i ca. 3 timer for en stor form og ca. 1½ time for portionsstørrelser .

 

Drys med reven chokolade ved anretningen.