Havkatfilet i folie med barbecue og ris

6879

4 pers.

Danmark

 

600g filet af havkat, rødfisk eller multe

1½ dl. sød barbecue sauce

 

4 dl. ris

8 dl. vand

1 løg

 25g smør

300g ananas i tern

100g agurk i tern

4 små tomater i tern

1 laurbærblad

1 tsk. gurkemeje

 

Løgene hakkes og sauteres i smør. Tilsæt ris, gurkemeje samt laurbærblad og hæld vand på. Kog risene op, kom låg på gryden og stil den i ovnen ved 160G i ca. 20 min.

 

Når risene er kogt, smages de til med samt og der tilsættes ananas-, tomat- og agurketern.

 

Lav 4 stykker dobbeltlagt alu-folie og kom lidt smør på. Herpå lægges risblandingen, derefter den rå fisk samt barbecuesauce. Folien lukkes tæt og grilles i 6-8 min.

 

Serveres varm med ekstra barbecue sauce og flütes.