Rødfisk med spinat og svampe

11744

4 pers.

Danmark

 

600 g rødfiskfileter

400 g frisk spinat

250 g champignoner

2 skalotteløg

Smør til stegning

2 dl hvidvin

4 dl fløde

2 spsk klippet purløg

Salt, peber

 

Læg fisken i et ovnfast fad. Drys med salt og peber og læg et par smørskiver over. Sæt fadet i ovnen ved 175G i ca. 15 min.

 

Damp den rensede spinat i letsaltet vand og tryk den fri for væde. Svits de rensede champignoner i smør sammen med hakket løg, drys med salt, tilsæt hvidvinen og lad den koge ind til det halve.

 

Hæld fløden ved og lad saucen koge ind til passende konsistens. Smag til med salt og peber og vend den dampede, godt afdryppede spinat i sammen med klippet purløg.

 

Hæld saucen ved fisken og server med kogte kartofler.