Farseret aubergine med ingefær og ærter

6888

4 pers.

Danmark

 

2 auberginer

½ citron

1 gulerod

½ rød peberfrugt

4 spsk. grønærter

450g grofthakket fiskefars

Groft saft

Hvid peber

½ tsk. stødt ingefær

40g revet parmesan

 

Udhul auberginerne med en ske. Dryp med citronsaft og drys med salt. Lad dem trække en halv time.

 

Skyl saltet af og tør dem. Skær kalvekødet i små tern og snit urterne fint.

 

Rør fiskefarsen op med fintsnittede urter. Smag til med krydderier. Med en sprøjtepose fyldes farsen i auberginerne, som drysses med parmesan. Bag på midterste rille i en forvarmet ovn ved 190G i 30 minutter og server straks.

 

BEMÆRKNINGER:

 

Smager godt.

 

Den blev serveret med en fyldig salat.