Fisketimbale med champignon og tør Marcanta

4708

4 pers.

Danmark

 

750g forskellig fisk

1 tsk. fint salt

Hvid peber

1 spsk. mel

1 spsk. kartoffelmel

2 hele æg

1 æggehvide

2½-3 dl. fløde 2

 

150g groft hakket champignon

50g hakkede skalotteløg

Smør

 

Tør Marcanta

 

Grønsager eller salat

 

Hak fisken groft i en blender eller én gang igennem kødmaskinen. Rør farsen med salt og peber, mel, kartoffelmel, æg og æggehvide samt fløde. Sæt den i køleskabet i en times tid.

 

Rist de grofthakkede champignon eller andre svampe og skalotteløgene i smør. Kog panden af med 1-2 spsk. tør Marcanta.

 

Bland de kolde svampe i fiskefarsen og fyld det i en velsmurt form og bag den i vandbad ved 170G i ca. 30-40 min. eller til den er gennembagt.

 

Serveres varm eller kold med grønsager eller salat.