Makrel med løg og tomat

11796

4 pers.

Indien

 

Bahar Macchi

 

4 mellemstore makreller, foreller eller anden fisk

1 dåse 400g hakkede tomater

1 spsk olie

2 spsk Patak's karrypasta, mild – eller anden

2 mellemstore løg

2 fed hakket hvidløg

1 spsk mel

1 knsp salt

Olie til friturestegning

 

Hak det ene løg og skær det andet op i tynde ringe. Svits det hakkede løg gyldent i 1 spsk varm olie, tilsæt hvidløg. Tilsæt tomaterne og lad saucen simre i ca. 20 min. eller til den er ret tyk.

 

Tilsæt karrypasta og sluk for varmen efter 5 min.

 

Skyl og rens fisken. Pak den i folie og bag den i ovnen i 20 min. ved 200G.

 

Bland mel, salt og løgringe, opvarm olie og svits løgringene. Når fisken er mør - fjernes skind og ben, og de hele fileter lægges pænt ovenpå den varme tomatsauce i et serveringsfad, pyntes til sidst med løgringene.