Dampet fiskefilet med smørsauce og stegte kantareller

7641

4 pers.

Italien

 

3 dl ris med vilde ris

600 g lyse fiskefileter

Salt og peber

½ citron

1 lille løg

1½ dl hvidvin

25 g smør

Reven peberrod efter smag

 

Sæt ovnen på 200G.

 

Sæt risene over. Læg fiskefileterne i en smurt ildfast form. Drys med salt ag peber og dryp lidt citron over fisken. Skyl et stykke sammenkrøllet bagepapir under den kolde hane. Fold papiret ud overfisken. Bag fisken i 10 minutter.

 

Hak løget og svits let i smør i en gryde. Hæld vinen på og lad det simre sammen til det halve. Pisk lidt smør ad gangen ned i vinskyen. Den bør ikke koge. Tag gryden fra komfuret, bliv ved med at piske, smag til med salt og peber.

 

Ordn kantarellerne. Svits dem i smør på en varm pande. Server de nykogte ris med fisk, svampe, smør sauce og et drys friskrevet peberrod.