Farseret rødspætte med chili og rejer

10004
4 pers.

Indien


2 store rødspætter

2 tsk. ghee
1 stort løg, hakket
24 kogte, pillede rejer

2 tsk. konc. tomatpure
3 grønne chilier, hakkede
2 hårdkogte (hårdkogte) æg, hakket
1 fed hvidløg, hakket
½ kop vand
1 æg
Salt og peber

Skær slidser i siderne af fisken og fjern centrum knoglen hvis det er muligt.

 

Varm ghee og steg løg indtil gyldent.

Røre rejer i, tomatpuré, chili, hårdkogte æg, hvidløg og vand og lad det simre blidt indtil tyk. Lad dem køle af.

Blandes med æg, fordel blandingen i fisken. Krydr fisken med salt og peber og pak dem ind i olieret køkkenfolie.

Bages i en forvarmet ovn ved 200G i 45 minutter, indtil fisken er mør.

 

Serveres med stegte kartofler