Fiskefilet med flødeost og gulerødder – Af Jane Jensen

7644

4 pers.

Danmark

 

½ kg fiskefileter eller anden fisk

½-1 dl. hvidvin eller bouillon

3 porrer i ringe – efter størrelse

2 store gulerødder revet groft

1 bæger flødeost naturel

½-1 dl. fiskebouillon

 

Tilbehør:

Flütes, ris eller kartofler

 

Fileterne bukkes og lægges taglagt i et ovnfast fad. Drys med salt og peber. Tilsæt vin eller bouillon. Sæt den i en 220G varm ovn i 5-7 min.

 

Sauter gulerødder og porrer. Tilsæt flødeost og bouillon. Når osten er smeltet, koges saucen igennem og hældes over fisken.

 

Fadet sættes tilbage i ovnen i 10 min., til fisken er fast

 

BEMÆRKNINGER:

 

Den evt. væde der er ved fisken kan hældes op i saucen, inden den hældes over fisken.