Ovnbagt fiskefilet med champignon og vodka

11819

4 pers.

Ceylon

 

1 glas champignoner i skiver (ca. 200 g)

2 spsk. smør eller margarine

6 rødspættefileter (500-600 g)

1-1½ spsk. worcestershiresauce

Salt

Salvie

2 syltede ingefær

Ca.½ dl varm vodka

 

Svits de afdryppede champignoner i fedtstof.

 

Smør et ovnfast fad med fedtstof, læg fisken i og pensl med worcestershiresauce.

 

Skær ingefæren i tynde skiver. Læg ingefær og champignoner rundt om fisken eller ind imellem.

 

Sæt fadet i ovnen ved 250G ca. 15 min. til fisken er færdig. Vend evt. fisken, når halvdelen af tiden er gået.

 

Hæld den varme vodka over og tænd med en tændstik.

 

Server straks.

 

Kan serveres med:

Bananskiver og kokosmel.

Flute.