Rødspættefilet med tomat og champignon

261

4 pers.

Danmark

 

500g rødspættefileter

2 løg

250g champignoner

1 dl. fløde

Salt og hvid peber

Oregano

100g rejer

1 dl. tomatpuré

Evt. lidt boullion

 

Løgene snittes og snurrer blanke i brusende smør. Champignonerne renses og snittes fint og dampes under låg. Tomatpuré/flåede tomater tilsættes sammen med piskefløden og saucen får et opkog. Hvis man vil gøre saucen mere kraftig kan man tilsætte en kop boullion. Saucen smages til med salt, peber og oregano.

 

Fiskefileterne drysses med salt og peber og lægges i et ildfast fad. Saucen hældes over og retten stilles i en 200G varm ovn i ca. 15-20 min. Pyntes med rejer inden serveringen.

 

Hvide kartofler og flutes.

 

BEMÆRKNINGER:

 

Smager dejligt.