Stegt fiskefilet med appelsin og persille

4729

4 pers.

Danmark

 

500g fiskefileter

50g smør

Mel

Salt og peber

2 appelsiner

Hakket persille

4 spsk. citronsaft

½ dl. vand eller appelsinjuice

Lidt smør

 

Fiskefileterne drysses med salt og trækker i 5 min, skylles og aftørres. Fileterne vendes i mel tilsat salt og peber, steges i smør i 2 min. på hver side, tages af panden og lægges i et ovnfast fad og holdes varme.

 

Appelsinerne pilles og skæres i tynde skiver og dampes i lidt smør i en gryde. Appelsinskiverne fordeles over fisken.

 

Panden koges af med væden fra appelsinerne, citronsaften, hakket persille og vand eller juice. Skyen hældes over fisken og retten serveres med små kartofler.

 

BEMÆRKNINGER:

 

Smager godt.

 

Vin:

Hardy´s - Nottage Hill – Chardonnay 2007