Stegt fiskefilet med muslingestuvning

11827

4 pers.

Danmark

 

1 pk. frosne rødspættefileter (ca. 400 g)

Citron

1 æg

1 dl rasp

1-2 tsk. salt

2 spsk. smør eller margarine

 

Til pynt:

Salatblade

Citronbåde

Klippet dild

 

Til stuvning:

1 ds. muslinger naturel (ca. 250 g)

1 spsk. smør eller margarine

2½ spsk. hvedemel

Muslingevandet

2 dl fløde

½-1 dl hvidvin

Salt, peber

Tomatpuré

 

Dryp citron på de optøede fisk.

 

Paner dem i æg, rasp og salt og steg dem gyldne og sprøde i fedtstof.

 

Smelt fedtstoffet og bag op med mel, muslingevand og fløde. Smag stuvningen til med vin, tomatpuré og krydderier.

 

Kom muslingerne i stuvningen.

 

Anret fisken på et varmt fad og hæld muslingestuvningen over.

 

Pynt med salat, citron og dild, og server med små, hvide kartofler.