Buffalo Chicken Wings med chilisauce og hvidløgspulver

8272

10 stk.

Indonesien

 

Olie til friturestegning

¼ kop smør
¼ kop chilisauce
Lidt st. sort peber
Lidt hvidløgspulver
½ kop mel
¼ tsk. paprika
¼ tsk. cayennepeber
¼ tsk. salt
10 kyllingevinger

Varm olien i en friture til 190G. Olien skal være lige nok til at dække vinger helt, et par centimeter dybt.

 

Bland smør, chilisauce, peber og hvidløgspulver i en lille gryde over svag varme. Rør og varme indtil smørret er smeltet og blandingen er godt blandet. Fjern fra varmen og bruges til servering.

I en lille skål blandes mel, paprika, cayennepeber og salt. Kom kyllingevinger i en stor fad eller skål og drys mel blandingen over dem, indtil de er jævnt belagt. Dæk fad eller skål til og afkøles i 60 til 90 minutter.

Steg vingerne i varm olie i 10 til 15 minutter, eller indtil dele af vinger begynder at blive brune.

 

Fjernes fra frituren, kom vingerne i skål, tilsæt den varme sauceblanding og rør sammen.

 

Serve.