Kylling Creole med champignon og peberfrugt

953

4 pers.

USA

 

2 pæne kyllinger

1 stor rød peber

1 stor grøn peber

2 løg

6 tomater

250 g champignon

Salt og friskmalet peber

1 spsk. paprika – mild

Smør

 

Ryggen skæres af kyllingerne som derefter deles i 8 stykker. Vingerne skæres af og det samme med de yderste dele af benene. kyllingestykkerne krydres nu med salt og peber og brunes i smør på panden, men steger færdigt i ovnen ved 200G i ca. 15 min. Tomaterne skoldes og flås og deles i både, gem tomatkød og kerner hver for sig.

 

Vinger, ben, hals og kråser koger i vand i 20 min. og tomatindmaden hældes ved. Grønsagerne skæres i strimler og svitses i smør i en kasserolle. Si kyllingesuppen og hæld ½ dl. mel hen over skyen. Melet opsuges nu af fedtstoffet og synker til bunds. Lad saucen koge op under piskning. Smag til med lidt soya og hæld grønsagerne i, når de har småkogt i 5 min.

 

Nu tages kyllingerne ud af ovnen. Fjern brystbenet og læg kyllingestykkerne op på serveringsfadet. Hæld saucen over og server løse ris til.

 

BEMÆRKNINGER:

 

Smager dejligt.