Kylling med estragon og muskatnød

6699

4 pers.

Indien

 

2 kyllinger (små)

1 løg

2 hvidløgsfed

75 g smør

½ tsk. estragon

½ tsk. st. muskatnød

½ tsk. st. rosmarin

½ tsk. timian

½ tsk. karry

½ tsk. st. nellike

½ tsk. ingefær

15 mandler

Salt

 

Salat:

Grøn salat

Forårsløg

Porre

Grøn peberfrugt

Avocado

Lucernespirer

olie/estragoneddike

 

Halver kyllingerne og læg dem i en smurt, ikke for stor bradepande. Hak løg og hvidløg meget fint og bland det i smørret sammen med krydderierne. Smør blandingen på kyllingestykkerne og sæt bradepanden i en 225G varm ovn i ca. 50 min. Dæk evt. med folie.

 

Striml salaten og skær forårsløget i meget tynde skiver. Hak porre og peberfrugt fint og skær avocado i terninger. Kom lucernespirerne i og hæld dressingen over.

 

Drys kyllingerne med smuttede, hakkede mandler og server straks sammen med salaten.