Kylling med fennikel og kiwi

2722

4 pers.

Danmark

 

1 stor kylling

½ tsk. Salt

Groftkværnet peber

 

1 fennikel

2 kiwifrugter

1-2 tomater

4-5 blade friske oregano eller ½ tsk. Tørret

Evt. lidt friskklippet løvstikke

½ tsk. Salt

Groftkværnet peber

 

Kartofler med grønt fennikeldrys

 

Kyllingen deles i kvarter, der steges på panden i 5 min. På hver side. Stykkerne lægges på panden med skindsiden nedad, så noget af fedtet smeltet af, så er det ikke nødvendigt at komme margarine på panden.

 

Fennikel skæres igennem på langs, skæres i tynde skiver og svitses på panden i fedtstoffet fra kyllingen.

Kiwifrugt og tomater skæres i skiver, og tilsættes. Krydres med oregano, salt, peber og evt. løvstikke.

 

Grønsagsblandingen lægges i bunden af et ovnfast fad, kyllingestykkerne lægges over grønsagerne så de dækker.

 

Grilles i ovnen på nederste rille i ca. 20 min.

 

Serveres med en salat.