Kylling med oliven og ris

12488

4 pers.

Danmark

 

1 løg

1 stort æble

1 spsk. olie

Karry

160 g ris til løse ris (2 dl)

5 dl bouillon (kogende)

2 spsk. tomatpuré

Salt

1 grillstegt kylling

2 peberfrugter

2 stk. syltet peberfrugt (glas)

2 spsk. smør eller margarine

10-15 fyldte oliven

 

Hak løg og æble fint og svits det i fedtstof med karry.

 

Tilsæt risene og spæd med 4 dl kogende bouillon og tomatpuré. Kog risene roligt under låg 18-20 min. Drys med salt.

 

Parter imens kyllingen og skær den i ensartede stykker. Fjern kernerne fra peberfrugterne og striml dem. Skær ligeledes de syltede peberfrugter i strimler. Svits i lidt fedtstof, hæld resten af bouillonen ved og kog til væsken er kogt godt ind.

 

Varm kyllingestykkerne i risene og bland peberfrugterne i. Halver de fyldte oliven og kom dem på retten.

 

Server.

 

Kan serveres med:

Flute.