Kyllingebryst i safransauce med soya

6689

4 pers.

Danmark

 

4-6 kyllingebryster - ca. 600g

 

Marinade:

½ dl. olivenolie

Saften af 1 citron

1 dl. soja

1 fed hvidløg, presset

1 nip safran

 

Pynt:

Bredbladet persille

 

Læg kyllingebrysterne i et ovnfast fad. Pisk marinaden sammen og hæld den over kødet. Sæt fadet i køleskab i mindst 2 timer. Vend fileterne af og til.

 

Sæt fadet med kyllingefileter og marinade i en 225G varm ovn og steg dem i ca. 20 min., eller til fileterne er gennemstegte.

 

Server kyllingefileterne varme med safran-marinaden som sauce og byd ris til.

 

BEMÆRKNINGER:

 

Smager godt.

 

Kom lidt vand i marinaden og bring den i kog, den kan være salt.

 

Jævn evt. marinaden med lidt maizenamel.