Kyllingebryst med champignon og soja

6697

4 pers.

Danmark

 

2 kyllingebryster á ca.150-180g

Evt. l -2 fed hvidløg, snittede

2 spsk. soja

1 spsk. olivenolie

200g champignon i skiver

2-3 dl. porre i skiver

1 stor peberfrugt, strimlet

2-3 dl. squash i stave

Ca. l spsk. olivenolie + 1 spsk. smør til stegning

 

Tilbehør:

4 dl. jasminris

Soja

Sambal oelek

 

Skær kyllingefileterne i strimler og bland dem med soja, evt. hvidløg og 1 spsk. olivenolie. Lad kødet marinere mindst en halv time.

 

Rens grønsagerne og skær dem i skiver eller strimler. Kog risen efter anvisning på pakken.

 

Varm en wok eller en stor sauterpande op, tilsæt olie og lad det blive godt varmt. Tilsæt smør og svits kyllingestrimlerne gyldne. Drys kødet med salt og peber.

 

Tilsæt champignon og grønsager og steg videre over kraftig varme.

 

Den totale stegetid for wok-retten er 5-6 min., alt efter hvor fint grønsagerne er snittet. Kom risen i en varm serveringsskål og fordel wok-retten over.

 

Server straks og byd soja og sambal oelek til.