Kyllingebryst med sukkerærter og teriyakimarinade

5669

4 Pers.

Østen

 

2 kyllingebryster

½ dl. teriyakisauce – køber færdigt

2½ dl. hvide langkornede ris

1 rød peberfrugt

2½ dl hønsebouillon

1 spsk. maizena

2 forårsløg

150g sukkerærter

150g champignoner

1 spsk. olie

 

Striml kyllingebrysterne og læg kødet i teriyakimarinaden. Dæk med plastfolie og køl i 15 min.

 

Kog risene efter pakkens anvisninger. Rens peberfrugten og hak den fint. Kom peberfrugten ned til risene når der mangler 5 min af kogetiden.

 

Bland 2 spsk. hønsebouillon og maizena. Stil det til side. Skyl forårsløgene og skær dem i tynde skiver. Striml den grønne del af løgene. Nip sukkerærterne. Gør svampene i stand og skær dem i skiver.

 

Opvarm olien i en wok eller stegepande ved jævn varme. Tag kyllingen op af marinaden og læg den i wokken. Kasser marinaden. Tilsæt forårsløg og brun i ca. 6 min under omrøring. Tilsæt sukkerærter, champignoner og resten af bouillonen. Rør rundt og lad det simre i 2 min.

 

Tilsæt maizenajævningen. Lad det koge under omrøring til saucen er jævn, ca. 2 min. Læg risene på et fad og læg kyllingen ovenpå. Server straks.