Kyllingefrikassé med gulerødder og ærter

2717

4 pers.

Danmark

 

2 kyllinger á 900 g

2 gulerødder

1 porre

1 lille stk. selleri

2 løg

2 bouillonterninger

200 g frosne ærter

2 dl. Piskefløde

Salt og peber

75 g smør

Maizenamel

Persille

 

Kyllingerne sættes over at koge med vand, grønsagerne og bouillonterninger. Lad dem koge i 20 min., sluk og lad det trække i 10 min., før det tages op.

 

Lad suppen koge ned. Tag grønsagerne op når de er møre. Tag ½ L. suppe, som jævnes med maizenamel, der er udrørt i lidt koldt vand. Kom fløden i og lad saucen koge godt igennem.

 

Grønsagerne skæres i terninger og kommes i saucen sammen med de optøede ærter. Saucen smages til og den monteres med smør. Saucen hældes over kyllingestykkerne og retten drysses med hakket persille.

 

Serveres med kartofler og flütes.