Kyllingeoverlår med baconsvøb og krydderurter

11343

4 pers.

Danmark

 

8 kyllingeoverlår

Salt og peber

2 tsk rosmarin

1 tsk timian

250 g bacon i skiver

1 spsk olie

 

Spinatsalat:

½ kg frisk spinat

1 rød og 1 gul peberfrugt

4 spsk olie     

2 spsk vineddike

Salt og peber

 

Gnid kyllingelårene med krydderier og vikl baconskiver om. Læg dem side om side i et ovnfast fad. Dryp med olien og sæt fadet i ovnen ved 200G i 25 min.

 

Skyl og snit spinaten fint. Vend den kort i 1 spsk af olien på panden — den skal blot lige falde sammen. Tag den fra varmen og bland de fintsnittede peberfrugter i.

 

Pisk resten af olien og vineddike sammen og hæld det over.

 

BEMÆRKNINGER:

 

Smager godt.

 

Jeg fjernede skindet og udbenede lårene.