Kyllingeoverlår med vindrue-æblesauce

11345

4 pers.

Danmark

 

8 kyllingeoverlår

50 g margarine

Salt

Friskkværnet hvid peber

½ L. æblemost

400 g grønne druer

Maizenamel

8 store kartofler

Ca. ½ dl vindruekerneolie

Salt

 

Krydr kyllingestykkerne let med salt og peber og brun dem i margarinen, til de er gyldne.

 

Hæld æblemosten over, læg låg på og lad lårene simre under låg i 30 min.

 

Skær druerne over og fjern evt. kernerne. Kom dem i gryden til lårene og lad dem dampe med i 10 min.

 

Rør maizenaen ud i lidt vand og jævn retten. Smag til med lidt salt og hvid peber.

 

Skræl kartoflerne og skær dem i mindre terninger. Steg dem gyldne og møre i mellemvarm olie. Drys med lidt salt.

 

BEMÆRKNINGER:

 

Smager godt.