Kyllingeret med ananas og kokos

4

4 pers.

Østen

 

4 stk. kyllingebryst

4 dl. jasminris

7 dl. vand

4 spsk. olie til kogning

Salt og peber

2 dl. hønsefond

1 spsk. karry

1 dl. fløde

2 spsk. kokosmel

4 skiver ananas

2 spsk. hakket ananas

½ banan i skiver

1 æble i tern

2 spsk. rosiner

1 tsk. chili

1 spsk. puddersukker

1 tsk. eddike

1 spsk. soja

Evt. maizena

 

Puddersukker, eddike og soja koges op. Æbler, rosiner og chili vendes i og koges med et min. Smages til med salt og peber og stilles ved stuetemperatur til det er afkølet.

 

Risene ristes i olie, vand og salt tilsættes og de koger i 10 min., stilles med låg i ca. 30 min. til vædes har trukket ind i risene.

 

Karry og ananas ristes, hønsefond tilsættes og saucen simrer i 5 min., fløden tilsættes og simre videre i 5 min.. Smages til med salt og peber. Jævnes evt. med lidt maizena.

 

Brysterne steges i 8-10 min. på hver side – ikke for hård varme.

 

Kokos, banan og ananas ristes let og anrettes på brysterne.