Mandelpanerede kyllingestykker med paprika og sennepspulver

9845

4 pers.

Amerika

 

Madlavning spray - Babette
1,2 dl snittede mandler
0,6 dl fuldkornshvedemel
1 1/2 tsk paprika
1/2 tsk hvidløgspulver
1/2 tsk tør sennep
1/4 tsk salt
1/8 tsk friskkværnet peber
1 1/2 tsk ekstra jomfruolivenolie
4 pasteuriserede æggehvider
500 g kylling i tern


Forvarm ovnen til 250G. Sæt en rist på en folie-foret bageplade og spray med madlavning spray.

Kom mandler, mel, paprika, hvidløgspulver, sennepspulver, salt og peber i en foodprocessor, og kør indtil mandlerne er finthakket, cirka 1 minut. Med blenderen køre, kommes olie i, indtil alt er blandet godt. Kom blandingen i en dyb tallerken.

 

Pisk æggehviderne i en anden dyb tallerken.

 

Kom kyllingekødet i og vend godt. Kom det over i mandelblandingen, og panér det.

 

Kom kødet på risten og spray på alle sider.

 
Bag kyllingestykkerne, indtil de er gyldenbrune, i ca. 20 til 25 minutter.

BEMÆRKNINGER:

 

Kan serveres som snacks eller med ris og en mild karrysauce.