11 – 3 retters menu med laksemad – culottesteg – gorgenzola

6108

4 pers.

Danmark

 

Røget laks med rævesauce:

Rævesauce med dild og sød sennep

Valnøddebrød med kærnemælk og valnøddeolie

Vin: Sancerre, Remy Panier 1987

-----

 

Helstegt culotte – vægt 1,8 kg

Stegetid – 15 min ved 175G, derefter 30-40 min. ved 175G

Hviletid – 30 min. på ovnlågen ved 100G, helst hele stegetiden

 

Pomm. Sauté

Bearnaise sauce

Smørdampede broccoli

Vin: Chateau Charmail Haut Medoc 1985

 

-----

 

Gorgonzola med løg og æggeblomme

Øl og Linie Akvavit

 

-----

 

Kaffe med Royal Salute 21 år

 

-----

 

Captain Morgan med is, citron og cola.

 

BEMÆRKNINGER:

 

Smager dejligt.