1 – 14 retters menu

3601

4 pers.

Danmark

 

Snacks med 4 forskellige øl.

Til silden blev der serveret brød, smør, fedt, alm. øl og dildsnaps.

Til mellemretterne – O. P. Anderson og Linie Akvavit

Til osten portvin og mørk sherry

 

1 – Rillette med creme fraiche og pebermakrel

 

2 – Hvide marinerede sild med løg og pynt

3 – Kryddersild med ymerdressing

4 – Stegte marinerede sild med musling og tomat

5 – Italienske æg

 

6 – Laksecappaccio med anis og koriander

7 – Rejesalat med bladselleri og dild

8 – Fisk på krydret risbund med orangeolie

9 – Spegeskinke med marinerede champignons

10 – Paté med bacon og pølse

11 – Mørbradbøf med champignon og bløde løg

 

12 – 5 forskellige slags osts med forskellige kiks:

                      Saint Julian med valnødder                         Vindruer

                      Bariron med chili                                                              Mini peberfrugter

                      Bariron med pesto                                                           Langtidsbagte blommer

                      Roquefort Vermiere                                                         DesZert - Papaya i Amaretto

                      Telstrup økogedeost                                                        Brændte figner fra dåse

 

13 – Caffe Pompös

14 – Øl likør med flødeskum

 

BEMÆRKNINGER:

 

De smagte dejligt.

 

Husk nu at hver enkelt ting skal smages til – gerne af flere gange.

 

Man kan også tage nogle af retterne og servere.

 

Den blev serveret som koldt bord.

 

Der kan serveres hvidvin til mellemretterne – gerne forskellige.