1 – 6 retters menu med – Fiskesymfoni – Fisk Florentine – Fasan – Dyreryg - Dyrekølle

5020

 

Teatercaféens bowle

 

 

 

Fiskesymfoni med laks og pankus

-----

Pangasiusfilet a la Florentine

Denne blev tilberedt med kammuslinger som garniture.

-----

Brød og smør

-----

Vin:

Crozes Hermitage ”Mule Blanche”

 

 

 

Fasanbryst med parmesanost og barderet med parmaskinke

-----

Fasanlår i vildtsauce:

Fasanbryst med parmesanost og barderet med parmaskinke

-----

Dyreryg med persille Frites og sprødt spæk

-----

Dyrekølle med cognac og porter

-----

Salade Waldorf

-----

Kompot af frosne blandede bær

-----

Rodfrugtsauté med hvidløg og paprika

-----

Broccolisalat med bacon og pinjekerner

-----

Pomm. Rösti

-----

Brød

-----

Vin:

Cotes du Rhone ”Parallel”

 

 

 

BEMÆRKNINGER:

 

En rigtigt dejlig efterårsbuffet.

 

Man kan tage nogle af retterne og komponere sammen.