1 – 7 retters menu

5008

Opskrifterne er til 4 pers.

 

 

Velkomstdrink:

Asti – sød mousserende vin med et par frosne bær.

-----

Laksetatar med creme fraiche og rødløg

-----

Brødcrouton med grøn pesto og sorte oliven

-----

Pangasiusfilet a la Florentine

-----

Kyllingelår med cajunkrydderi

-----

Oksefilet:

Ca. 1 kg filet.

Steges i 25 min. ved 225G – vendes, tildækkes og hviler i 20 min.

Steges i 20 min. ved 200G – vendes, tildækkes og hviler i 20 min.

Steges i 15 min. ved 200G – vendes, tildækkes og hviler i 20 min. (Afhængig af tykkelse og hvor rød kødet skal være, dette er mediumstegning).

-----

Rodfrugtesauté med hvidløg og paprika

-----

Kalvetyksteg med bacon, champignon og perleløg:

Steges i 25 min. ved 225G – vendes, tildækkes og hviler i 20 min.

Steges i 20 min. ved 200G – vendes, tildækkes og hviler i 20 min.

Steges i 20 min. ved 200G – vendes, tildækkes og hviler i 20 min. (Afhængig af tykkelse og hvor rød kødet skal være, dette er mediumstegning).

 

Baconskykker steges, champignons steges i baconfedtet og perleløg fra glas gives et opkog.

Sukker smeltes på pandes, kom lidt margarine ved og glasér bacon, champignon og løg. bruges til at garnere stegen.

-----

Sauce Robert

Demi-glace kan erstattes af en god nedkogt oksefond.

-----

Sauce Bordelaise

125g hakkede champignon og 125g finthakket løg sautéres af – kør videre med opskriften.

Demi-glace kan erstattes af en god nedkogt oksefond.

-----

Pomm. Rösti

-----

Tzatziki

-----

Kartoffelsalat fra Frankrig med rødløg, dild, persille, purløg, ærter, radiser og olie/eddike

Minus agurk og kapers.

-----

Tomatsalat med mozzarella med løg, olie, balsamico og krydderurter

-----

Chokolade-trøffelkage med chantilly creme og frisk frugt

 

Et dejligt måltid