1 – 8 retters menu med – hummer – rødtunge Florentine – kammuslinger – avocado med rejer – fasaner – dyreryg – oksemørbrad – forårsruller - tilbehør

5117

4 pers.

Danmark

 

Hummer med pikant salat

-----

Fiskefilet Florentine

Her blev brugt rødtunge i stedet for rødspætte

-----

Kammuslinger Orly med sauce Verte

-----

Avocado med rejer og sauce vinaigrette

-----

Brød med safran og smør

 

Vin:

Lirac 2003 Blanc – Roquemaure

 

-----

 

Fasaner med druer og mandler

-----

Dyreryg med persille frites og sprødt spæk

-----

Helstegt oksemørbrad:

Helstegt oksemørbrad – ca. 200g kød per. pers.

Steges i 20 min. ved 200G – tages ud – vendes og hviler i ca. 20 min. – vendes tilbage

Steges i 15 min. ved 200G – tages ud – vendes og hviler i ca. 15 min. – vendes tilbage

Steges i ca. 15-20 min. afhængig af hvordan man vil have kødet – hvile igen.

 

Garneres med bacon, løg og champignon og serveret med vildtsauce.

-----

Små forårsruller fra Filippinerne med ananassoya og sød chilisauce

-----

Pomm. Hasselbach

-----

Brunede kartofler med kogte kartofler

-----

Bulgursalat med cherrytomater og marinerede feta

-----

Specialsalat med syltede ingredienser

-----

Blandet salat med dressing

-----

Brød med krydderurter

-----

Frugtfad

 

Vin:

Lirac Cru ”Fut Chene” – Cuvee Saint Valenti

 

BEMÆRKNINGER:

 

Smager dejligt.

 

Der skal bruges mindre mængder end opskrifterne lyder. (meget mad).