1 - 9 retters menu

5005

4 pers.

Danmark

 

Pangasiusfilet a la Florentine

Inden saucen hældes over, kan man komme skaldyr på – uden skal.

-----

Avocado med rejer og sauce Vinaigrette

-----

Laksecappaccio med mozzarella og peberfrugt

-----

Brød og smør

-----

Helstegt oksefilet med krydderier.

Ca.1 kg. oksefilet

Sener og fedt skæres af oksefileten.

Kommes i en 225G varm ovn i 25 min. – tages ud – vendes om – hviler i ca. 30 min. tildækket.

 

Vendes om – krydres med salt, peber og krydderier – efter eget valg.

Kommes i en 200G varm ovn i ca. 20 min. – tages ud – vendes – hviler i ca. 30 min. tildækket.

 

Vendes om – i ovnen ved 200G i ca. 15-25 min. – alt afhængig hvor rød kødet skal være – ud og hviler i ca. 30 min.

-----

Champignon a la creme

-----

Svinekam fra Provence

-----

Svinekæber i rød karry

-----

Blandet salat med rucola

Tomat, majs, agurk, peberfrugt og blomkål

-----

Kartoffelsalat fra Frankrig

Minus kapers men med peberfrugt og radiser

Olie/estragoneddike med salt og hvid peber

-----

Ris

 

BEMÆRKNINGER:

 

En dejlig menu med nogle spændende smagssammensætninger.