2 – 6 retters menu med – hvide sild – sild i karry og tomat – marineret hamburgerryg – græske frikadeller – Tzatziki – bulgursalat – peberpaté – kartoffelsalat – tærte

5409

4 pers.

Danmark

 

 

Hvide marinerede sild – pyntet med løgringe, karse og tomatbåde.

Serveres med rugbrød, smør eller fedt.

 

Stegte sild med karry og tomatketchup

 

Marineret hamburgerryg

 

Frikadeller fra Grækenland

 

Tzatziki

 

Bulgursalat med cherrytomater og marinerede feta

 

Peberpaté 2

 

Agurkesalat med peberrod og sennepsfrø

 

Kartoffelsalat

 

Jordbærtærte med chokolade og creme fraiche

 

Vanille creme

 

BEMÆRKNINGER:

 

Smager dejligt

 

Serveres med øl og brændevin til sildene, en lidt krydret hvidvin til mellemretterne og en portvin til tærten.