3 - 2 retters menu med fisketallerken – tournedos med morkler a la creme

7341

4 pers.

Danmark

 

Fisketallerken med fyldte champignon og laksepaté:

 

Fyldte champignon med hvidløg og ost

 

Laksepaté du Chef

 

Tzaztiki

 

Rodfrugter skåret i julienne – blancheret – afdryppes – sauteres i lidt olie med timian – smag til med citron, salt og hvid peber – ca. 50-75g pr. pers.

 

Persille frites – små persilleduske dyppet i friture i få sekunder – fedtsugende papir – til pynt

 

Salatblade med lidt rejer, peberfrugt, dild, citron

 

Det anrettes fint på fire tallerkner og pyntes af.

 

 

Tournedos med farseret med rodfrugtemos og morkler a la creme:

 

Bøfferne skæres af midterstykket, giv dem et let slag med håndroden og form bøfferne igen. Steg dem røde og sættes koldt. Lidt forskellige rodfrugter koges møre. Køres igennem maskinen og smages til med salt, peber, rasp og timian. Bøfferne skæres 2 gange i gennem – vandret. Rodfrugtemosen smøres mellem lagene. Varmes forsigtigt i ovnen

 

Morkler a la creme med portvin

 

Kogte broccoli i letsaltet vand

 

Fyldte kartofler 2

 

 

BEMÆRKNINGER:

 

Smager dejligt.

 

Til fisketallerken skal der bruges mindre end opskrifterne lyder.