3 - 7 retters menu med tilbehør

5608

4 pers.

Danmark

 

 

Pangasiusfilet a la Florentine

-----

Jomfruhummerhaler med citrusolie og urter i julienne

-----

Fiskesuppe med Coquilles saint Jacques og kokos – Caribien

-----

Brød og smør

-----

 

Små forårsruller fra Filippinerne med ananassoya og sød chilisauce

 

-----

Helstegt kalvemørbrad af ungkvæg – 2400g i afpudset vægt: NY

 

Steges i 20 min. ved 225G – tages ud – vendes og hviler i ca. 20 min. – vendes tilbage

Steges i 20 min. ved 200G – tages ud – vendes og hviler i ca. 15 min. – vendes tilbage

Steges i ca. 15-20 min. ved 200G afhængig af hvordan man vil have kødet – hvile igen

-----

Løgkompot med parmaskinke og vindruer

-----

Kylling a la King

-----

Mangosauce med chili og rosévin

-----

Noilly Prat sauce med skalotteløg og syltet estragon

-----

Fyldte kartofler med Tartareost og purløg

-----

Blandet salat med soltørrede tomater i olie, fennikel i meget tynde skiver og ristede pinjekerner

Sennepsdressing

-----

Rodfrugtsauté med hvidløg og paprika

-----

 

Chokolade-trøffelkage med chantilly creme og frisk frugt:

I stedet for creme blev der serveret rørt is

 

BEMÆRKNINGER:

 

Et dejligt måltid med mange smagsvarianter.