3 - 8 retters menu med – laksefad – 3 slags tærter – specialsalat – pastasalat – Asparges – bønner – oksefilet – kartoffelgratin – ristet laks – glaseret skinke – ost

7349

4 pers.

Danmark

 

Laks med krebs og rejer

-----

Tærte med porrer

-----

Tærte med broccoli

-----

Tærte med tomat og bacon

-----

Specialsalat med syltede ingredienser

-----

Pastasalat:

Flerfarvede skruer med majs, ærter og blancherede broccoli

 

Dressing:

Lige dele ymer og yoghurt, hakkede krydderurter, lidt fint hakket løg og smag til med salt, peber og hvidløg

-----

Asparges Vinaigrette

-----

Bønner i olie/eddike:

Med fint hakket løg og smagt til med salt, peber hvidløg og hakket dild.

-----

Helstegt oksefilet

-----

Kartoffelgratin

-----

Ristet laks:

Lakseside skåret i 2-3 cm. tykke skiver. Drysses med salt og hvid peber, vendes i mel og let pisket æggehvide og steges i smør. Lægges på at lag af smørsauteret spinat. Afdryppede rejer, salt, peber og lidt citronsaft kommes på panden og varmes igennem. Hældes over laksen.

-----

Glaseret skinke:

Kogning – skinker, vand, nelliker, enebær, hele peberkorn og laurbærblade.

 

Glasering:

Stik nelliker i skinken og smag appelsinmarmelade til med chili og hvidløg.

-----

Ost og frugt.

 

BEMÆRKNINGER:

 

Smager dejligt.

 

Der skal skæres noget ned på portionerne.