4 – 7 retters menu med Champagne – Brøndkarsesuppe – canapé – Foreller – Artiskokker – Coq au Vin – Pærer i rødvin – Ost – 5 drinks

6258

4 pers.

Frankrig

 

Champagne med gul Chartreus

 

-----

 

Brøndkarsesuppe med kartofler

Canapé med champignon og madeira

Marinerede foreller med appelsin og hvidvin

Artiskokker med bacon og markchampignon

 

-----

 

Coq au vin med chokolade og salvie

 

-----

 

Pærer i rødvin med blommer og Creme de Cassis

 

-----

 

Forskellige oste:

På en lille tallerken var anrettet:

Emmenthaler

Maques - Tolstrup - en rødkit ost

Blå Castello

Rejeost m/dild

 

BEMÆRKNINGER:

 

Smager dejligt.

Vin:

Beaujailais 96

 

-----

 

Grosvenor House med gin og Noilly Prat

El Presidente I med Bacardi og Grand Marnier

Kahlua cocktail med cognac og fløde

Daiquiri Sour med Bacardi og citron

Magarita med Cointreau og Tequila

 

BEMÆRKNINGER:

 

Smager dejligt.