6 – 3 retters menu med - laksepate m.v. – oksemørbrad – chokolade-trøffelkage med frugt

5101

4 pers.

Danmark

 

Laksepaté - minus karrysauce.

4 små stykker hvidvinsdampet havtaske – koldt – maskeret med sauce Verte og pyntet med rejer og dild

8 store panerede kinarejer – steges – serveres med lidt sød chilisauce.

4 kogte krebs

8 grønne asparges

4 citronbåde

 

Læg lidt krølsalat på tallerknen. Læg 2 skiver laksepaté oven på salaten lidt forskudt for hinanden. Læg krebsen ovenpå. Til højre for patéen lægges havtasken. Til venstre lægges kinarejerne

Pynt med citron og asparges.

 

-----

 

Helstegt oksemørbrad – ca. 200g kød per. pers.

Steges i 20 min. ved 200G – tages ud – vendes og hviler i ca. 20 min. – vendes tilbage

Steges i 15 min. ved 200G – tages ud – vendes og hviler i ca. 15 min. – vendes tilbage

Steges i ca. 15-20 min. afhængig af hvordan man vil have kødet – hvile igen.

 

Sauce Bordelaise

Champignon a la Creme i tartelet

Grill. tomater – skær et kryds – smør og krydderier kommes på – i ovnen ved 200G i ca. 10-15 min.

Ærter Fransaice

Små kartofler ristes – drysses med salt, peber, hakket persille og jomfru i det grønne

 

-----

 

Chokolade-trøffelkage med chantilly creme og frisk frugt

Vanilleis med kandiserede violer

 

BEMÆRKNINGER:

 

Smager dejligt.