Kyllingeleverpaté med cognac og muskatblomme

11254

?

Danmark

 

1 postejform på ca. 2 liter

 

500 g hakket flæske- kød

500 g hakket kalvekød

300 g fjerkrælever

6 enebær

Lidt revet muskatblomme

2 spsk. cognac

Evt. lidt frisk timian

Salt og peber

2 æg

1 dl piskefløde

5-6 skiver bacon

2 laurbærblade

 

Bland fjerkrælever i mellemstore stykker med krydderier og cognac, og lad det trække hermed i 1 time koldt.

 

Bland så resten af kødet i, og rør konsistensen lind med fløde og æg.

 

Hæld farsen i en smurt postejform, og læg baconskiver og laurbær over.

 

Bages i vandbad i ovnen ved 160G i 2 timer.

 

Afkøles til næste dag.

 

Kan holde i 4-5 dage i køleskabet.

 

Serveres med syltede agurker eller sød syltet chutney eller relish til.