Peberpaté med basilikum og madagascarpeber – Jørgen B. Lauritsen, Hotel Nørre Vinkel

1982

?

Danmark

 

750 g kalvekød

400 g spæk

5 spsk. madagascarpeber – syltet

2 spsk. af væden fra dåsen

1 spsk. hakket frisk basilikum/1 tsk. tørret

2 dl. piskefløde

1 æg

1 løg

Salt

Tyndespækskiver til formen - Evt. bacon

 

Brun kalvekødet i ovnen sammen med løget. Lad det køle af og kør kødet igennem maskinen sammen med løget og spækket.

 

Rør æg, piskefløde, peberkorn og væde samt basilikum i og smag til med salt.

 

For en stor form med spækskiver og fyld farsen i. Sæt postejen i ovnen ved 200G i ca. 2 timer i vandbad.

 

Server postejen kold, skåret i skiver og giv evt. lune flütes, frisk brøndkarse og syltede agurker til.